Catering

Geeft u een feestje? Gezellig! Via de bediening service nemen we alle zorgen uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen feestje en alle aandacht heeft voor uw gasten. In onze partner Eigen Bediening hebben we een betrouwbare evenementenpartner gevonden die u volledig ontzorgt en er zelfs voor zorgt dat aan het eind van het feestje alles schoon en opgeruimd is. Via onderstaande knop (vraag een offerte aan) kunt u uw wensen doorgeven. Mocht Eigen Bediening aanvullende vragen hebben, nemen zij telefonisch contact met u op. Zo niet, dan ontvangt u de offerte op werkdagen binnen 24 uur in uw mailbox.

Let op: door op bovenstaande button te klikken verlaat u de eef-app. U komt uit bij de services site van The James Company.

U kunt de diensten afnemen zonder lidmaatschap, maar u dient eenmalig in te loggen om bij de aangeboden services terecht te komen. Deze inloggegevens zijn gelijk aan de inloggegevens die u al eerder heeft gebruik tijdens het inloggen en inplannen van een verhuisslot in de verhuisplanner.  Tip van eef: selecteer ‘wachtwoord onthouden’’zodat u niet bij iedere service aanvraag opnieuw hoeft in te loggen.

Heeft u vragen over uw inloggegevens? Neemt u dan contact op met eef via de contactgegevens die u vindt in onderstaande button.

(kopie 1)