Schoenmaker

We werken samen met een lokale schoenmaker die nog weet wat ambacht is: de Vakschoenmaker. Een echt familiebedrijf dat is uitgegroeid tot succesvolle schoenreparateur, gevestigd aan de Stadionweg in Amsterdam. Selecteer eenvoudig uw producten, betaal via iDEAL of creditcard en lever uw schoenen in de community manager Clementine. Binnen enkele werkdagen heeft u uw bestelling weer terug - daar sturen we u natuurlijk even een berichtje over. Het vervangen van een rits in uw schoen of laars kan mogelijk wat langer duren.

Let op: door op bovenstaande button te klikken verlaat u de eef-app. U komt uit bij de services site van The James Company.

U kunt de diensten afnemen zonder lidmaatschap, maar u dient eenmalig in te loggen om bij de aangeboden services terecht te komen. Deze inloggegevens zijn gelijk aan de inloggegevens die u al eerder heeft gebruik tijdens het inloggen en inplannen van een verhuisslot in de verhuisplanner.  Tip van eef: selecteer ‘wachtwoord onthouden’’zodat u niet bij iedere service aanvraag opnieuw hoeft in te loggen.

Heeft u vragen over uw inloggegevens? Neemt u dan contact op met eef via de contactgegevens die u vindt in onderstaande button.

(kopie 1)