Klusjesman aan huis

Zijn er klusjes in of om het huis die u zelf niet kunt doen? Of misschien komt u er gewoon niet aan toe? De Klushulp van Centraal Beheer staat voor u klaar. Of het nu gaat om een lekkende kraan of het ophangen van een plank. Klushulp heeft een ervaren vakman bij u uit de buurt. Ook ’s avonds en in het weekend. De Klushulp is er voor iedereen, ook als u geen klant bent.

LET OP: kijk altijd op de onderhoudswijzer (o.a. beschikbaar op het huurdersportaal) welk onderhoud de verantwoordelijkheid van u is en welk van de verhuurder. Voor de onderdelen die verantwoordelijkheid zijn van de verhuurder mag u geen gebruik maken van de Klushulp. Neem contact op met de beheerder als u twijfelt.

Let op: door op bovenstaande button te klikken verlaat u de eef-app. U komt uit bij de services site van The James Company.

U kunt de diensten afnemen zonder lidmaatschap, maar u dient eenmalig in te loggen om bij de aangeboden services terecht te komen. Deze inloggegevens zijn gelijk aan de inloggegevens die u al eerder heeft gebruik tijdens het inloggen en inplannen van een verhuisslot in de verhuisplanner.  Tip van eef: selecteer ‘wachtwoord onthouden’’zodat u niet bij iedere service aanvraag opnieuw hoeft in te loggen.

Heeft u vragen over uw inloggegevens? Neemt u dan contact op met eef via de contactgegevens die u vindt in onderstaande button.