Gordijnen service

Gordijnen kiezen voor uw nieuwe woning; zo'n klusje dat té vaak, té lang op zich laat wachten. De vakmannen van Wijnands Koornstra bleken de perfect match. Ze hebben een aantal stoffen geselecteerd die zich qua stijl en kwaliteit al veelvuldig hebben bewezen. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld verduisterende gordijnen voor uw slaapkamers en kunt u uw woonkamer afmaken met statige inbetweens of transparante gordijnen. Daarnaast laat Wijnands Koornstra de gordijnen voor u confectioneren in een Nederlands atelier. Op deze manier kunnen zij de service en kwaliteit leveren die u in uw woning wenst. Laat uw contactgegevens achter, dan nemen de vakmannen van Wijnands Koornstra zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

Let op: door op bovenstaande button te klikken verlaat u de eef-app. U komt uit bij de services site van The James Company.

U kunt de diensten afnemen zonder lidmaatschap, maar u dient eenmalig in te loggen om bij de aangeboden services terecht te komen. Deze inloggegevens zijn gelijk aan de inloggegevens die u al eerder heeft gebruik tijdens het inloggen en inplannen van een verhuisslot in de verhuisplanner.  Tip van eef: selecteer ‘wachtwoord onthouden’’zodat u niet bij iedere service aanvraag opnieuw hoeft in te loggen.

Heeft u vragen over uw inloggegevens? Neemt u dan contact op met eef via de contactgegevens die u vindt in onderstaande button.

(kopie 1)