Overlijden

Gecondoleerd met uw verlies. U heeft veel zaken te regelen. dat begrijpen wij. Daarom kunt u bij ons online de opzegging of wijziging doorgeven.

Scheiding

Nabestaanden
Als er verder niemand anders op de woning woonde dan eindigt de huurovereenkomst na het overlijden van de huurder. U kunt in de app de huur opzeggen, u vindt de juiste link daarvoor door op onderstaande button te klikken.

Echtgenoten / geregistreerde partners
De huurovereenkomst loopt zonder voorwaarden of veranderingen door voor de echtgenoot of de geregistreerde partner. U kunt normaal in de woning blijven. In het huurcontract verandert er niets.

Medehuurder
Wanneer u niet getrouwd was of geen geregistreerd partnerschap had met de overleden huurder, maar wel samen op het huurcontract staat, dan verandert er ook niets in het huurcontract. De enige extra voorwaarde is dat u eventueel wel een huisvestingsvergunning van de gemeente nodig heeft. Informeert u hiernaar bij uw gemeente.

U kunt middels onderstaande knop het formulier invullen als één van beide huurders komt te overlijden en de medehuurder de huurovereenkomst wenst te continueren. Wij verzoeken u dit formulier volledig in te vullen en de gevraagde gegevens aan te leveren.

Button - Wijzigen woonsituatie